XCM TROPHY

DESPRE NOI

XCM TROPHY CRAMA GÎRBOIU este un proiect care a îmbinat cu succes viziunea organizatorului Dragos Horhocea, Președinte al Clubului Sportiv Alpha Mind, cu ambiția familiei Gîrboiu de a realiza lucruri mărețe.

XCM Trophy Crama Gîrboiu

Este un proiect care a îmbinat cu succes viziunea organizatorului Dragos Horhocea, Președinte al Clubului Sportiv Alpha Mind, cu ambiția familiei Gîrboiu de a realiza lucruri mărețe.

“Fiecare om oferă o perspectivă unică asupra unui lucru și generalizând – asupra vieții, îi conferă propria aromă, culoare sau textură. La evenimentul din 31 iulie, fiecare din noi a adus ceva, o idee, un gând, un zâmbet sau o bucurie, toate însă aceste emoții au creat ceva frumos: XCM Trophy Crama Gîrboiu”

Dragos Horhocea organizator

Ce este XCM?

XCM Trophy este mai mult decât un maraton de MTB, este liantul dintre organizatori, comunitate, instituții, și nu în ultimul rând oameni. O conexiune specială, un vibe extraordinar al tuturor care au pus umărul la realizarea acestui eveniment.

Experiențe

“Spre uimirea mea unul din cele mai bine organizate evenimente din zona Moldovei, și nu numai, încă de la prima ediție . Cu experiență și oamenii dedicați ce i-am cunoscut, evenimentul poate crește frumos . Felicitări!! “

Bogdan Duca, LOCUL 1 Podium General Baieti | Tura Lunga

XCM Trophy reprezintă momentul când renunțăm la ambiții, aruncăm invidia, dăm la o parte supărările, lăsăm grijile și ne bucurăm de un eveniment al nostru, al tuturor. De la copil la adult, de la voluntar la sponsor, de la victorie la abandon…ne unește o pasiune comună, Bicicleta!