TRASEELE

31 Iulie 2021

Categorii

Tură lungă, tură scurtă, eBike sau tură family – tu alegi și noi iți oferim distracție!
TURA LUNGA

58 persoane

TURA SCURTA

137 persoane

TURA FAMILY

34 persoane

TURA LUNGĂ

Un circuit cu dificultate mediu spre greu, destinat profesioniștilor. Tura are ca scop testarea abilitaților ciclistice cât și anduranța la efort fizic ridicat. Distanța parcursă este de 67 km cu o diferență de nivel de 1.624 m. Organizatorii pun la dispoziție 4 puncte de hidratare plus un mecanic care poate oferi suport tehnic la Start.

TURA SCURTĂ

Un circuit destinat atât amatorilor cât și profesioniștilor cu un grad mediu de dificultate. O tură solicitantă dar cu satisfacție maximă odată ajuns la finish. Distanța parcursă este de 37 de km cu o diferență de nivel de 960 m. Organizatorii pun la dispoziție 2 puncte de hidratare și un mecanic care poate oferi suport tehnic la Start.

TURA FAMILY

Un circuit prietenos, cu nivel scăzut de dificultate, și o plimbare prin viile de la Dumbrăveni. Organizatorul Crama Gîrboiu pune la dispoziție un ghid pentru a parcurge întreg domeniul viticol cât și cronologia cramei. Tură deschisă adulților cât și copiilor de toate vârstele cu singura condiție ca echipamentul și protecția să fie pe măsură.